Regel maar wat …

Toen ik in 1999 met Jan sprak over trouwen zei hij “regel dan maar wat”. Dat deed ik en werden we op 3 mei 1999 in de echt verbonden. Geen toppunt van romantiek of zo. Gewoon trouwen en hup om half 1 weer richting Zweden. Eigenlijk werd “regel maar wat” standaard bij de meeste beslissingen. Nu Jan er niet meer is moet ik dat alleen doen. Natuurlijk ook wel in samenspraak met de kinderen maar ik ben nu het hoofd van het gezin zonder de inspraak van Jan. En man wat kan je dan twijfelen.

Iets beslissen en vervolgens wakker liggen of je wel niet wat anders had moeten doen. Waarschijnlijk hadden we samen hetzelfde besloten maar toch … Je had nog jaren tegen me moeten zeggen dat ik maar wat moest regelen dan Jan. Maar het is wat het is en met vallen en opstaan zullen we het wel redden. En sorry ik denk toch dat ik een muur honinggeel ga verven … ik regel wel wat.

One Comment

  1. Corry

    Je bent supergoed bezig Jet! Jij regelt het allemaal wel. Opruimen en de boel opknappen, topper! En honing/oker/kerriegeel is prachtig. Zou ik ook graag willen. Warme kleur😍

Zeg het maar !