2 koffie en wc papier

Minister de Jonge heeft verklaard dat je een QR code moet kunnen tonen als je gebruik wilt maken van het toilet tijdens een terrasbezoek. De tweede kamer heeft namelijk aangedrongen op een uitzondering voor een terrasje pikken en die motie is aangenomen.

Voordat mensen nu gaan roepen dat terrasbezoek in oktober sowieso onzinnig is …. Er zijn gelegenheden die het terras hebben omgetoverd tot prachtige plekjes met dekentjes en heaters (sorry klimaatmensen). Ja echt !

Inmiddels moet het kabinet toch ook het spoor een beetje bijster zijn. In de supermarkt mogen we allemaal naar binnen zonder code en mondkapje. Blijkbaar is het virus op de broodafdeling veel minder besmettelijk als je in de rij staat om een rond wit gesneden te pakken dan in een café wanneer je richting het toilet loopt.

Je zal boa zijn en dit allemaal moeten handhaven jongens. Ik moet er niet aan denken. De suggestie van Hugo om dixies neer te zetten is ook wel een beetje bezopen. Waar zet je zo’n ding neer ? Het wordt een beetje goor midden op het terras toch ?

Misschien is deze stoel een optie. Doet u mij 2 koffie en 6 vellen toiletpapier alstublieft. Daar veeg ik dan even mijn r**’t mee af. Net als met het zwalkende beleid van “ons” kabinet.

Zeg het maar !