2

Zolang als ik me kan herinneren heb ik al een hekel aan kleding kopen. Ik wil niet 6 rekken langs moeten om te ontdekken dat mijn definitie van lekker zittende trui niet overeenkomt met wat er verkocht wordt.

Ik haat het. Serieus. Maar inmiddels begin ik wel in te zien dat je soms niet anders kan. Ik kan niet blijven graaien in de kleding van onze dochter en haar oude schoenen aantrekken.

Maar dan krijg je de vraag …. Wat moet ik kopen dan ? Ik voel veel voor een minimalistische basic kleding capsule. Gewoon een paar kledingstukken waarmee je kan combineren. Broek met jasje, broek met vest, shirtje enz. Er zijn online vele voorbeelden te vinden.

En dan de kleuren … Voor iemand die niet zo goed is met kiezen op dat gebied bestaat er dressing your truth. Aan de hand van vragen wordt bepaald welke kleding het beste bij je karakter past. Ik, blauw, zwart, donkergroen, 3 maten te groot) deed hem.

En volgens dat systeem ben ik een type 2. En welke kleuren horen daar nou bij ? Nou deze !

Nu maar hopen dat er ook een beetje kleding te koop is in deze tinten ! Hoe doe jij dat ? Koop je gewoon wat je mooi vindt of zit er een bepaalde theorie achter ? En hoe vaak koop je kleding ? Ik ben benieuwd !

2 Comments

  1. Dromendief15/Jolanda

    Snuffel zelden in winkels. Was blij met v&d. Kon ik altijd goed slagen als ik niks nodig had. En zo doe ik dat. Niet zoeken. Gewoon zo nu en dan snuffelen. Meestel heel kleurrijk kleding. Niet dat ik wil opvallen, maar ik hou van kleur. Ook voor boven de 50.

  2. Corry

    Ik hou van zwart en blauw, dat is mijn basis in broeken. Shirts heb ik meestal in een print met zwart, blauw, rood, groen, beetje wit, soms beetje paars of roze. En een paar gemakkelijke jasjes, geen blazers, in zwart en blauw. En er hangt al jaren een rood jasje in de kast, nooit aangehad. Ik koop al mijn kleding bij Beautyvol in Kollum, meestal op de webshop. Broeken van 14.99, geen spijker. En shirts en jasjes altijd van Magna, gewoon omdat ik een grote maat heb en deze shirts gaan ook jaren mee, ze blijven mooi

Zeg het maar !