33

Vandaag is de 33ste dag achter elkaar dat ik een blog plaats. Jeuh voor mij. De uitdaging die ik mezelf heb opgelegd is namelijk 100 dagen bloggen achter elkaar. Je moet toch wat verzinnen om jezelf bezig te houden.

Gisteren was dat geen probleem. De dag zat stampvol. Met ellende. Althans zo voelde het. Rode lampjes die gaan branden op het dashboard. Auto die me liet staan. Gelukkig was het wel gelukt om de oudste op tijd in Harlingen te krijgen.

Goed … Buurman kwam me redden. Slepen naar de garage. Eerste conclusie: dynamo naar de mallemoer. Geen tijd om te maken want de garage is maar 1 dag in de week open voor apk. Kutbouwvak.

Na 300 meter rijden ; wederom stilgevallen. Terwijl de garage zei dat ik thuis kon halen. Nou bij lange na niet. Wederom slepen met het ding. De buurman (lang leve de bouwvak) is zo lief om het koekblik te repareren.

Al met al was het niet de tijd die het nam het lastigste maar de tranen die maar hoog bleven zitten. Ik heb wat afgejankt gisteren. Het glas was even half leeg.

Na een goede nachtrust gaan we er maar wat van maken vandaag. Eerste klusje ; kerstspullen op zolder. Technisch gezien kan ik ze beter laten staan in de bijkeuken want over ongeveer 150 dagen is het alweer kerst.

Maar hee … beter laat dan nooit toch ?

Zeg het maar !