4 zonder stuurman

Wat een week ! Moeilijke gesprekken, ritjes om kinderen te halen en te brengen, huishoudelijke shit, goed nieuws en nu is iedereen een beetje ziekjes. Dus we hangen op de bank onder een deken en kijken programma’s waarbij je niet na hoeft te denken.

Dat nadenken doen we vanaf morgen weer wel. De middelste gaat over 7 dagen beginnen bij een nieuwe werkgever. Dat betekent ook dat hij de hele week van huis is. Eerlijk is eerlijk ; ik vind het spannend. Loslaten is een dingetje. Ik voel me een beetje als de oudste die plotseling alles moet beslissen omdat we de stuurman kwijt zijn en nog met zijn vieren in de roeiboot zitten. Dat ik op alle 3 kuikens moet letten. 🙂

Ik heb er alle vertrouwen in dat het goedkomt hoor ! Hij moet me alleen wel elke dag even bellen. Of 2 keer, dat mag ook. Verder kan ik melden dat mijn gesprek bij Qbuzz prima verlopen is. Ze vinden me uitermate geschikt en aanstaande dinsdag dus intakegesprek. Ik ga niet via het MBO 2 traject maar ga een kortere route volgen. Dit alles onder voorbehoud want ik moet eerst nog even langs de psycholoog en een reactietest doen.

Maar deze horde heb ik dan maar weer genomen en dat voelt toch best goed. Wat kan een leven veranderen in een half jaar … We gaan maar mee met de stroming en zolang we geen windkracht 10 krijgen hou ik de boot wel varende, samen met de 3 musketiers. En ik weet zeker dat de stuurman boven wel een oogje in het zeil houdt. ❤️

Zeg het maar !