Aalmoes

Gisteren verklaarde minister Schouten in de 2e kamer dat er voor gezorgd zou worden dat er op scholen binnenkort ontbijt beschikbaar zal zijn voor kinderen die met een lege maag op school komen.

Want er raken steeds meer gezinnen in financiële problemen door de stijgende prijzen voor voedsel en energie. De inflatie is torenhoog en de energiemarkt totaal overspannen. Terwijl in landen om ons heen tal van maatregelen worden genomen moeten we hier wachten tot Prinsjesdag.

“Leningen” aan andere landen en het leveren van materieel aan Oekraïne kan wel direct. We hebben een minister van Financiën die zich drukker maakt om het buitenland dan om onze eigen economie en “ziek” is als ze ter verantwoording wordt geroepen door de oppositie.

De reden dat heel veel mensen in de problemen zitten is te danken aan hetzelfde kabinet wat nu roept dat redding nabij is maar we even moeten wachten tot de 3e dinsdag in september. Alsof ze je al weken een prachtig cadeau beloven en het alvast in de hoek van de kamer zetten maar je het pas veel later uit mag pakken.

En als je het dan uitpakt blijkt het iets te zijn wat je al had en een poosje kwijt was. Dit kabinet is een ramp voor ons land. Ze schoppen de benen onder je lijf vandaan met extreme kracht en als je dan kermend op de grond ligt komen ze een pleister en een paracetamol brengen die ze in jouw tas hebben gevonden.

Een ontbijt op school omdat ouders uitgeknepen worden door de overheid. Ik kan er niet bij dat we zo’n land geworden zijn. Een aalmoes uitdelen op school omdat idioot landsbestuur ervoor zorgt dat gezinnen kompleet naar de kloten gaan.

One Comment

  1. Ardi Klokkers

    Gelukkig zijn er in ons land ook nog mensen die wel meteen helpen… ondernemers bijvoorbeeld weet ik uit eigen ervaring. Daarom nu ondanks handicap zelf financieel coach. Wil je hulp of weten wat voor jou mogelijk is neem contact op

Zeg het maar !