Blog

Ach kleine jongen …

Gelukkig gebeuren er ook dingen in de wereld waardoor de stikstofcrisis peanuts is. André Hazes junior zijn relatie met Monique liep op de klippen en nu date meneer met mevrouw Maasland. Het een en ander werd nog al onhandig gecommuniceerd en half Nederland viel over Dreetje en Birget heen. Schandalig om een vrouw met kind te laten zitten voor een andere vrouw. Je zal ze de kost moeten geven die voor die keuze hebben gestaan.

En ook daadwerkelijk de overstap maakten. Zou de energiemaatschappij dit nou gaan verwerken in hun nieuwe reclamespot waar die Hazes aan meewerkt ? Zo van ; overstappen is zo geregeld en dan hop van Monique naar Birgit. En dan als ondertitel ; oud en vertrouwd. Of zoiets. Dat klinkt als kassa en daar worden ze dan alle 3 weer blij van.

Over het verbreken van relaties en het aanknopen van nieuwe heb ik eigenlijk geen oordeel. Ik vind het altijd wel verbazend dat er direct weer een nieuwe liefde in beeld is maar dat kan ook liggen aan mijn gebrek aan sociaal leven. Waar ik wel iets over wil zeggen is het geklaag van de heer Hazes en mevrouw Maasland. De een loopt zo te koop mijn zijn persoonlijke leven dat we nog net niet weten hoeveel vellen wc papier hij gebruikt en de ander is presentatrice van een roddelprogramma. En nu klagen ze beide over privacy. Mevrouw Maasland zei zelfs ; waar bemoeien jullie je mee ?

Hazes durfde zelfs de supermarkt niet meer in zonder zijn capuchon af te doen. Huilen ! Maar jongens het werkt nu eenmaal zo als je niet vies bent van gebruik maken van “de bladen” als je weer een leuk concertje geeft in één of andere hal en als je je boterham verdient met het vertellen over het privéleven van andere mensen. Dan ben je ook aan de beurt in iets mindere tijden. Niet zeuren maar accepteren lijkt me. Want klagen over iedereen en alles als ze wat verkondigen wat je niet aanstaat ; die vlieger gaat niet op.

Zeg het maar !

%d bloggers liken dit: