Afdeling inkoop

Het is eerste paasdag en we gaan vandaag een dagje de hort op. Wildlands it is. Het wordt prachtig weer volgens het weerbericht. Dat kan maar beter kloppen denk ik.

We moeten om 9 uur weg want we mogen het park in tussen 10 en half 11. En de weg naar Emmen is er nou niet 1 waar je even planken kan. Trajectcontrole, 2 baans, niet inhalen.

Ik ben al om half 6 mijn bed uit maar dat krijg je als je er om 9 uur induikt op een zaterdagavond. De honden vinden dat helemaal niet erg want vrouwtje beneden betekent een gesmeerd bolletje met beleg als ontbijt.

Zij dan hè ? Ergens ging het fout op dat gebied. Ik open de broodbak en zie tot mijn schrik dat er nog maar 2 bolletjes zijn. Twee ! De afdeling inkoop heeft weer een bok geschoten.

De afgelopen weken was er voor een leger cola in huis maar gebrek aan wc papier. We hadden volop jus poeder maar geen aardappelen. Dat werk.

Nu ben ik van nature al een chaoot maar het is nu toch wel dramatisch. Dat ons leven al op de kop staat door het verlies van Jan is nog tot daaraan toe maar dat ik gewoon vergeet brood te halen maakt me woest.

Waarom de meest simpele dingen zoals boodschappen doen plots een soort wiskundige opdracht zijn geworden waar elke keer in vastloop …. Zucht …. Ik kan mezelf wel voor de kop slaan.

De Poiesz is pas open om 10 uur. Dat wordt een broodje kopen onderweg. En waar dan ?Sukkel die ik ben … Tegelijk bedenk ik me dat het maar brood is. Who cares ? We zullen niet direct omvallen. En inmiddels weten we uit ervaring dat er ergere dingen zijn.

Wildlands here we come !

Update ; in de onderste la van de vriezer vond ik nog een zak ovenbroodjes !

Zeg het maar !