Blog

Alle opties open

Het regent. En man oppert om toch nog eens naar de droger te kijken. Misschien moet ik de achterwand demonteren zegt ie op de rand van het bed. Misschien zijn de spiralen vies. Dat is 2 keer misschien in 2 zinnen. Ik heb er weinig vertrouwen in.

Het kan zijn dat er nu iemand denkt : een droger, wat een luxe ! En dat is het ook wel een beetje. Maar in het weekend heb ik was die gewoon direct droog moet. De ene keer heb ik ruim de tijd maar er zijn ook momenten dat ik net 24 uur heb omdat man weer on the road moet.

In een vol huis waar elke kamer bezet is en er alleen in de keuken ruimte is voor een wasrek ( niet ideaal als je niet van kleding houdt die naar bij voorbeeld bloemkool ruikt) dan is een droger niet echt een luxepaard.

Ik heb het gereedschap nu hier mompelt ie. En ik krijg acuut hoofdpijn. Klusjes zijn hier een beladen onderwerp. Er moet getild worden, dingen worden vastgehouden, de uitleg is minimaal en het stresslevel torenhoog. Met vaak het resultaat dat het onderwerp van onderzoek het nog niet doet.

Maar in een huishouden waar we lopen om te blijven waar we zijn heb je soms geen keuze. Maar als de spiralen vies zijn zou ie toch gewoon moeten draaien vraag ik. Hij doet gewoon helemaal niks meer. Het lampje brandt maar voor de rest had het net zo goed een bloembak kunnen zijn. Of een schoenenbak.

Dat kan best de thermische beveiliging zijn die de boel uit heeft geschakeld zegt mijn klusser in spe vol goede moed. Ik weet dat het onafwendbaar is. We gaan klussen. Misschien moet ik gewoon vertrouwen hebben in man.

Maar ik heb net toch stiekem het adres opgeslagen van een witgoedboer in Jirnsum. Ik hou graag alle opties open.

Zeg het maar !

%d bloggers liken dit: