Blog

Alleskunner in een leuk jasje

Dit artikel is nu al een lofzang maar mocht er een keukenwinkel zijn die mijn objectieve mening op prijs stelt en er 1 beschikbaar stelt ; adres verkrijgbaar via mail 🙂

Stel je voor dat je de heerlijke gegrilde smaken van buiten koken krijgt van een overdekte grill. Met de Ninja Foodi Health Grill & Air Fryer kun je snel en gemakkelijk je favoriete maaltijden maken door verse en bevroren ingrediënten te koken met een authentieke, gegrilde afwerking. Koken met weinig of geen toegevoegde olie, de kooktemperatuur van de grillplaat wordt nauwkeurig geregeld om uitzonderlijke schroeiende en authentieke gegrilde resultaten te leveren, binnenshuis.

No-flip grillen.
Ninja’s super hete grillkamer geeft je snelle, sappige, gegrilde resultaten. Voedsel kookt snel en gelijkmatig met Cyclonic Air Technology – een krachtige ventilator circuleert temperaturen tot 265 ° C rond voedsel voor gelijkmatig koken en aanbraden 360 °, zonder omkeren.
Vrijwel rookvrij.
Een temperatuurgeregelde grillplaat, spatbescherming en koele-luchtzone werken samen om rook te verminderen en het buiten je keuken te houden.
Meer dan een grill.
De mogelijkheden zijn eindeloos met 5 aanpasbare kookfuncties: grill uw favorieten voor buiten, binnenshuis. Geniet van sappige hamburgers, zinderende steaks, gegrilde halloumi-spiesjes en kipdrumsticks, perfect gebakken zeebaars en maïskolven. Low, Medium, High en Max grillinstellingen zorgen voor heerlijke resultaten, of u nu vers of bevroren kookt. Transformeer in een Air Fryer om heerlijke gouden frites, knapperige zoete aardappelen, kipgoujons en dikke frites te maken – tot 75% minder vet dan frituren *. Geniet van dezelfde geweldige smaak met weinig of geen toegevoegde olie. Gebraden diners zijn niet alleen op zondag. Geroosterd mals varkensvlees met knapperig geknetter, gouden kipfilets, luchtige aardappelen en mediterrane groentenmixen. Bak zoete appeltaartjes, fruittaarten en heerlijke desserts, perfect voor zoetekauwen, of begeleid je maaltijd met vers gebakken lookbrood, smaakvolle flatbreads en meer. Droog verse ingrediënten uit om zelfgemaakte beef jerky, gedroogde kruiden en fruitsnacks te maken, van mango tot ananas en meer. Bereid gemakkelijk van bevroren tot gegrild, ontdooien is niet nodig. Neem het giswerk weg met een ingebouwde timer. 

Laat uw kookkunsten zien aan vrienden en familie met een grote kookpan van 5,7 liter, een crisper mand van 3,8 liter en een royale grillplaat – perfect voor 4 personen.

Afwassen is een fluitje van een cent met vaatwasmachinebestendige, antiaanbaklaag en een handige schoonmaakborstel.

Inspiratie zit in de doos met een door de chef gemaakte receptengids.
* Getest op gefrituurde, handgesneden frietjes.

Deze monstermachine is onder andere te koop bij De Slowcookery voor 249.00 euro.

Zeg het maar !

%d bloggers liken dit: