Blog

Als ik advies wil …

dan vraag ik het wel. Hoe zou jij het vinden als iemand zo reageert op een goedbedoelde opmerking ?

Ik zie het vaak gebeuren op allerlei facebookgroepen en ik vraag me echt af waarom mensen zo doen. Of heb ik lange tenen en is het een normale uitdrukking ?

De nadelen van social media : je ziet er geen gezichten bij, je hoort de intonatie niet. En ook ik mag daar zo heel af en toe weleens wat vaker bij stilstaan.

2 Comments

  • Corry

    Hi hangt ervan van, hoe, wat, waar…..Ik maak het vooral mee op haakgroepen. Als iemand iets leuks laat zien er ze gehaakt heeft, en ik vind het mooi dan reageer ik. Vind ik het niet mooi, scroll ik verder. Sommige dames zeggen dan, persoonlijk zou ik het anders gedaan hebben, zo en zo….Als er dan geantwoord wordt met als ik advies wil, dan vraag ik het wel, dan snap ik dat nu wel. Die persoon is trots op haar werk en wil het showen! Al hoe lelijk wij het ook vinden. Een jaar geleden zou ik gezegd hebben, niet mijn ding🙈, nu hou ik mij in🤣.
    Als ik lees, dan vraag ik het wel , is het bij mij vooral negatief.
    Nou ja een heel verhaal, maar of jij er wat mee kunt?? Fijne zondag😊

Zeg het maar !

%d bloggers liken dit: