Blog

Als we iets geleerd hebben ..

de afgelopen weken, dan is het wel de waarde van de kapper in ons leven ! Man wat las ik hoop berichten over corona kapsels, coupe poedel en langharig tuig.

Zelf verf ik inmiddels al een poos mijn haar niet meer op aanraden van Jeannette (de eigenaresse van Kapsalon Kreatief: aanrader!) Blijkbaar kan mijn kleur grijs ermee door tegenwoordig en kon ik dus afscheid nemen van het onvermijdelijke landingsbaan op mijn kruin, 2 weken na de grote beurt.

Man dat was me een brede streep geweest nu ! Oké nu is het wel lang maar ik kijk toch maar 1 keer per dag in de spiegel en verkering heb ik al een jaar of 22. Puber 1 besloot tot rigoureuze maatregelen en liet de tondeuse er overheen halen. Gelukkig groeit zijn haar snel. (Zou pokon door de shampoo helpen?)

Puber 2 kon gisteren terecht en die is blij. Blij dat zijn haar weer goed zit (zet gel op boodschappenlijstje), geen zweet meer in de nek. Zijn haardos heeft namelijk de neiging om een warboel te worden als het te lang is. Links, recht, naar voren, naar achteren. Alsof ie met zijn vingers in het stopcontact heeft gezeten.

De afgelopen week was het topdrukte bij de kappers. Allerlei maatregelen die ervoor moeten zorgen dat we veilig naar de kapper kunnen zijn genomen. Bij onze kapper is er zelfs een unit geplaatst om nog meer mensen te kunnen helpen. Hoe goed is dat ?!

Een goede kapper is goud waard !

Zeg het maar !

%d bloggers liken dit: