Blog

Alsjeblieft zeg !

Het is komkommertijd ; ik weet het ….. Maar kunnen we stoppen met die berichtgeving over die Hazes kliek alsjeblieft ? Het kan me allemaal niets schelen wie nu ruzie heeft met wie en waarom.

Zus met broer, broer met zus en moeder. Maar nu weer niet met zus geloof ik. Werkelijk overal zie je foto’s voorbijkomen en teksten. Wat hebben die mensen nou eigenlijk gedaan om zoveel aandacht te genereren ?

Kinderen en weduwe van een man met een gouden stem maar een beroerd karakter en een voorliefde voor knakworst en Heineken. Overleden op 23 september 2004 en sinds die tijd zijn zijn nabestaanden alleen maar bezig geweest om te blijven varen op zijn roem en bekende achternaam.

Het bloeit me nou helemaal niks of ze nu wel of niet met elkaar praten, of die Dré nou op dezelfde oude fiets blijft rijden of weer een ander model zoekt. Of Rachel nou wel of niet verloofd is ….

Blijkbaar heeft die familie het tot een kunst verheven om constant opzien te baren met allerlei familieshit waar toch werkelijk niemand op zit te wachten ? Pleur een eind op zeg !

En nadat ze weer eens de kat de bel aan hebben gebonden om toch maar weer ergens een beetje publiciteit te genereren gaan ze zeuren over privacy van de kinderen en zo. (klik hier). Misschien moet je dan niet met je ex een kleedhokje induiken terwijl je nieuwe vriendin ook in de buurt is.

If you can’t stand the heat, get out of the kitchen. Punt.

NB; ik blokkeer al alle sites die hierover regelmatig berichten en zal never nooit een artikel aanklikken over die familie en toch ben ik op de hoogte. Daar zou Bill Gates nu eens wat aan moeten doen !

Zeg het maar !

%d bloggers liken dit: