Blog

Anderhalve meter samenleving

Moesten jullie ook bijna huilen bij het horen van deze woorden ? Ik wel. Toen Rutte uitsprak dat de weg terug naar normaal heel lang gaat duren en we ervan uit moeten gaan dat op 28 april een aantal maatregelen van kracht zullen blijven moest ik echt even slikken. De anderhalve meter samenleving.

Heimwee

Ik heb heimwee naar vroeger. Vroeger van pak hem beet 6 weken geleden. Weten jullie nog ? Gewoon naar de winkel, wandelen op de dijk, Terrasje pakken …. Het is heimwee van de ergste soort. Die pijn doet tot on je botten. Niet de hele dag hoor maar soms overvalt het me.

Ooit

Ooit komt het allemaal goed. Maar wat nou als ooit nog een eeuwigheid duurt ? Leven bij de dag. stap voor stap richting normaal. En misschien wordt de anderhalve meter samenleving wel het nieuwe oude. Wie zal het zeggen ? De zon scheen vandaag en als je nu naar buiten kijkt zie je een prachtige supermaan. Er zijn gelukkig dingen die niet veranderen.

Samen

Maar hoe dan ook : we moeten het samen doen. Jij en ik, jullie, wij ! Samen. Als we als natie onze kracht kunnen tonen, dan is het nu ! Hoe vervelend, lastig, verdrietig en frustrerend het ook is voor ons allemaal !

Samen sterk en zorg goed voor elkaar !

xxx Jet xxx

One Comment

  • creatieveik

    Heimwee is misschien wel het goede woord … ik mis, soms, die goede ‘oude’ tijd, al vind ik het ook wel heerlijk zo, niks moeten, lekker thuiszitten..maar dat komt misschien ook wel door mijn situatie nu .. al hoop ik voor de kinderen dat de schollen na de meivakantie weer starten..

Zeg het maar !

%d bloggers liken dit: