Arme Marco, Ali en Jeroen

Als maar een kwart waar is van wat we vernomen hebben via #BOOS (zie YouTube) dan is het gewoon klaar voor jullie. Dikke doei !

Natuurlijk bedoelden jullie er niks mee ! En elke opmerking die aangekaart wordt in de uitzending kunnen jullie verklaren. En als dat niet lukt, dan is het gewoon gelogen. Toch ?

Maar lieve beste mannen …. Als er na gedegen onderzoek een programma van anderhalf uur kan worden gemaakt over misstanden bij tvoh, dan is er echt wel wat aan de hand.

In dat glamour wereldje van jullie weten jullie heel goed dat er opgekeken wordt naar jullie. Ooit willen de kandidaten het liefst het succes van de coach evenaren. En ze snappen heel goed hoe de verhoudingen liggen. Als de zwager van de big boss, getrouwd met de zus van de big boss ook meedoet, dan trek je daar je muil maar niet zo tegen open.

Die big boss is trouwens ook wel een lekkertje met zijn uitspraken. De verantwoording neerleggen bij de vrouwen die het overkomt. Bijzonder. Vrouwen moeten leren om erover te praten en het te melden of zoiets. Vooral nadat hij blijkbaar in 2019 al op de hoogte was van de idiote praktijken van Jeroen.

Een welgemeend “dat gaan we niet meer doen !” en vervolgens mocht ie gewoon weer aan het werk. Nu snap ik dat ergens wel want bloed is dikker dan water en zo. Maar dat jullie grote baas niet vervolgens als een havik die zakkenwasser in de gaten is gaan houden …. Ik kan er niet bij !

Terwijl ik dit typ krijg ik een melding dat de advocaat van Ali verklaart dat het OM niks anders kan doen dan seponeren want Ali heeft het niet gedaan. Helemaal niks.

Ook vindt ie dat ie door de media afgeslacht wordt. Joh …. We gaan het zien mannen ! Maar vooralsnog ben ik niet overtuigd van jullie onschuld. Verre van dat en hoop ik dat jullie nooit meer ook maar iets gaan doen in jullie glibberige schimmige wereld.

Karma is a bitch ….

Zeg het maar !