Attje toch !

Moest dat nou vanmiddag ? Een aanval op Caroline van der Plas op deze manier ? Ben je niet gewoon toe aan vakantie of zo ?

Ik snap dat coronadebatten je inmiddels je neus uit komen en dat je lontje bijna niet meer bestaand is maar kom op zeg !

Je zegt niet tegen een collega kamerlid dat ze in 4 minuten veel onzin staat te verkopen. Een beetje respect moet toch niet te moeilijk zijn lijkt me.

En jij gaat straks in gesprek met jongeren ? Doe maar niet ! Want als je al zo reageert op de inbreng van een andere partij in de 2e kamer ; dan trek je het commentaar van de jeugd straks helemaal niet.

Die gaan je namelijk, recht voor de raap, vertellen dat jullie er een teringbende van gemaakt hebben de afgelopen 2 jaar. En die maken zich niet druk om de manier waarop ze die boodschap brengen.

Ik neem aan dat je even publiekelijk excuus gaat maken voor de opmerking richting BBB en Caroline van der Plas en misschien moet je daarna eens gaan kijken of het niet tijd is voor een time out.

Want als je nog even zo doorgaat heb je eigenhandig de PvdA om zeep geholpen. Helaas bestaat er nog steeds geen vaccin tegen onbeschoftheid anders zou ik je een uitnodiging sturen mw Attje Kuiken.

Zeg het maar !