back to basic

Ik heb inmiddels talloze exemplaren versleten. De balansplanner, de happy planner, agenda’s die ik in een ringband kon doen. Ik viel elke keer voor de trendy kleurtjes, de handige invullijstjes, de mooie layout. Een paar maanden … En dan was de magie weg. Geen zin meer om elke week na te denken over waar ik mijn focus wilde leggen, welke filosofische gedachten mij in mijn moment zou zetten.

Zat van de ringen die de helft van de bladzijdes loslaten, moe van de kleurrijke kaften die zo besmettelijk zijn en allergische uitslag van de quotes aan de onderkant van elke pagina. Maar ik hou van dingen noteren. Van overzicht en zo. Iemand zei ooit tegen me “wat je opschrijft hoef je niet te onthouden”. Nou dat dus …. Maar gewoon zonder franje.

Back to basic ! Gewoon simpel.

Zeg het maar !