beste glasdraad westerkwartier

In 2019 werd het startsein gegeven. Meld je aan ! Word lid want dit wil je ! Begin 2020 zou er dan begonnen worden met de aanleg van het zo gewenste glasvezelnetwerk en ons dorp stond in de eerste planning bovenaan. Met 3 kinderen in huis leek ons dat wel ideaal. Geen gebrul meer wie er nu weer wat aan het downloaden is omdat Netflix steeds vastloopt. Geen dingen die op het laatste moment niet ingeleverd kunnen worden omdat het internet er weer eens uit ligt. Onze gamers en filmliefhebber allemaal blij ….

Ik weet dat er op een gegeven moment een grote auto voor de deur stopte en iemand uitstapte die uit de kofferbak een vlaggetje haalde. Hij plaatste het persoonlijk in onze tuin, die meneer van Glasdraad Westerkwartier. Goed over nagedacht. Je zag steeds meer vlaggetjes verschijnen en dat was natuurlijk ook helemaal de bedoeling. Want als het percentage aanmeldingen wat nodig was voor rendabele exploitatie niet gehaald werd, dan ging het hele feest niet door.

Inmiddels zijn we beland in 2022 en het is angstvallig stil op de website. De laatste update is van december 2021. Ons dorp wat als eerste op de planning stond is verdwenen naar het voeteneind van de lijst. Met zo af en toe een mailtje dat het allemaal erg lastig is want geen vergunningen en zo blijven jullie pappen nathouden maar echte duidelijkheid komt er maar niet. Op vragen via social media wordt niet gereageerd.

Natuurlijk begrijp ik dat er tegenslagen kunnen zijn en dat het soms niet te doen is om de oorspronkelijke planning aan te houden maar de manier van communiceren met potentiële klanten is bar slecht. Het zou mij niet verbazen wanneer veel mensen afhaken. Misschien kunnen jullie even jullie voorlichter wakker porren !

Zeg het maar !