Blog

Beste Henk …

Of Karolien, dat mag ook. Het is jouw feestje. Weet je ; het boeit me echt helemaal niks wat jij van mij vindt. Echt helemaal niks …. Ik tweet wat ik wil over wat ik wil en als je het niet leuk vindt om te lezen moet je het vooral overslaan. Dat mag hoor !

Ja ik tweet over persoonlijke dingen. Soms gaat het allemaal soepel en soms niet. En daar typ ik dan wat over. Ook over leuke positieve dingen En ik probeer attent te zijn als andere mensen iets kwijt willen en dat op Twitter zetten.

Iemand even feliciteren met een verjaardag, beterschap wensen als ze in de lappenmand liggen. Even informeren hoe een gesprek is gegaan. En als ik een poos iemand niet gelezen heb , even informeren hoe het gaat ….

Jij Henk, want zo heet je, zit met een hele andere insteek op Twitter. Jij vindt het heerlijk om mensen te fileren, in de zeik te nemen en online compleet af te maken als ze het niet met je eens zijn.

Mensen met een andere politieke voorkeur, mensen die over waarden en normen anders denken ; je pakt ze allemaal. Op je specifieke manier. Het is niet mijn manier van doen maar ieder vogeltje zingt zoals het gebekt is.

Ik ben van de klaagzang ; jij bent de krijsende parkiet die alleen maar harder gaat gillen als er een doek over de kooi gaat. Die nieuwe kooigenoten totaal kaal pikt en wederom gaat krijsen als de ander voor dood op de bodem ligt.

Van mij mag het hoor ; ga lekker je gang ! En nogmaals je hoeft niks van me te lezen. Ik ben best een gelukkig mens, ik hoop dat dat ook voor jou opgaat. Laat mij lekker mijn ding doen, dan doe jij het jouwe.

Fijne dag verder ! Daaaaaaaaaaaaaaag Henk !

Zeg het maar !

%d bloggers liken dit: