Blog

Beste Linda !

Ik las dat je in een interview gezegd hebt dat jouw rijkdom je soms ongemakkelijk laat voelen. Dat je gewoon asperges kan kopen als er iemand komt eten waarvan je weet dat die ze graag lust bijvoorbeeld.

Na het lezen van die uitspraken (waarvan ik echt hoop dat je ze ook gezegd hebt) dacht ik ; hee Linda en ik hebben wat gemeen alhoewel onze omstandigheden niet meer verschillend zouden kunnen zijn.

Ik hou er ook van om voor mensen te zorgen. Ik geniet van alleen zijn maar ik voel me compleet als iedereen thuis is en de catering kan doen. Dat wordt nog wat als straks de kinderen de deur uit zijn. 🙂

Ik voel me ook vaak ongemakkelijk in de supermarkt. Ben altijd bang dat ik in mijn hoofd een rekenfout heb gemaakt en mijn saldo onvoldoende is. Geld hebben en gebrek hebben aan hebben dus toch overeenkomsten !

Jij werkt hard zeg je en dat geloof ik direct ! Oprecht dat meen ik. Dan lijk je weer op mijn man, die ondanks zijn “handicap” ( met opzet tussen haakjes want hij vindt het zelf niet noemenswaardig) toch hele weken van huis is als chauffeur.

Hij heeft toen hij 4 was een gruwelijk ongeluk gehad waardoor hij mank loopt en de functie van zijn rechterarm beperkt is maar hij wil niet thuiszitten. Zolang hij kan blijven werken zal ie dat doen. Nooit klagen. Dat komt onder andere omdat hij zoveel ook zoveel plezier heeft in zijn werk. Net als jij denk ik.

Ik las dat er een programma komt waarin mensen andere mensen kunnen nomineren om een groot geldbedrag te ontvangen. Nu zal je onze naam niet aantreffen in de reacties denk ik. En al zou je aan de deur komen, dan doen we nog niet mee omdat wij echt geen tv mensen zijn.

Ik hoop dat je veel mensen echt gelukkig gaat maken met dat programma. Wij hopen over iets meer dan 3 jaar weer optimistisch naar de toekomst kunnen gaan kijken. Na 6 jaar aanloop is eindelijk onze aanvraag voor WSNP (of is het nu WSPN) de deur uit.

Lang verhaal waarom dat allemaal zo lang heeft geduurd maar het belangrijkste is dat we hopelijk straks kunnen gaan aftellen. En dan lieve Linda nodig ik je uit om asperges te komen eten. Als je die tenminste lust …

Keep up the good work en schaam je niet teveel voor je rijkdom.

Liefs,

Jet

Zeg het maar !

%d bloggers liken dit: