Blog

Beste meneer in de hemel

Kunnen we even praten? Ik ben er 1 uit het grijze gebied. U weet wel, zo één die in het dagelijkse leven haar gang gaat en dag voor dag leeft. Niet nadenkt over geloven, de hemel, de hel.

Maar op bepaalde momenten zich toch afvraagt of er boven echt iets of iemand is. Want pak hem beet 80 jaar leven en dat was het dan klinkt ook niet echt logisch toch ? En met al die shit die nu speelt op onze aardkloot zouden we best wat steun kunnen gebruiken.

Wat is het namelijk een bende. Dat Coronavirus heeft alles op zijn kop gezet. Zelfs in uw huis mag er niet samen geschoold worden. Niet door de ouderen en helaas kunnen de kinderen ook niet tot u komen.

Mensen maken ruzie over welke maatregelen we nu wel of niet moeten nemen. Economie boven mensen of toch maar niet. Het ene instituut roept cijfers en vervolgens roept een ander belangrijk iets dat die cijfers niet kloppen.

Niemand weet hoe lang dit allemaal nog gaat duren en wat nou precies de gevolgen zijn voor de wereld. Als grijze muis ben ik niet zo bijbeltekstvast maar ik meen me te herinneren over sprinkhanenplagen en zo.

Maar goed wat ik dus vragen wil ; hoe ziet dat er nu uit van boven ? De paniek, de boosheid, de ellende. En in hoeverre kan u daar nog een beetje in sturen ? Is redding nog mogelijk?

Zeg het maar !

%d bloggers liken dit: