Beste meneer Omtzigt

Ik zeg vanaf nu Pieter hoor maar ik vond dat ik in de aanhef alleen maar meneer kon gebruiken. Ik had er ook topper of kanjer neer kunnen zetten. Maar op de een of andere manier vind ik dit gepast op dit moment.

Ik vraag me af hoe u zich nu voelt. Na de gezellige fluistercampagne van uw partij waarin er vooral gewezen werd op uw labiele houding waarbij onderwerpen door de kamer vlogen nu de notitie van mevrouw Ollongren.

Het houdt niet op hè ? En wat u dan in godsnaam verkeerd gedaan hebt ; het is mij een raadsel. Inzet bij onderzoek MH17, grote motor bij het boven water brengen van de toeslagenaffaire. Meegestemd met de partij om dat belang te dienen.

En toch zijn er mensen in politiek Den Haag die u liever kwijt dan rijk zijn. Het gerucht gaat dat Rutte niet echt een fan van u is. Hij vindt u te recht door zee schat ik zo. Niet diplomatiek genoeg en geen liefhebber van dingen onder het kleed vegen. Aiiiii ….

Maar laat ik u vertellen wat u voor mij bent, al heb ik ook op een andere partij gestemd. U bent voor mij de reden om de gang naar de stembus te blijven maken. U bent de reden, samen met Renske, dat ik nog ergens geloof in gerechtigheid. Dat er mensen in de kamer zitten die er zitten voor ons.

Die heilig geloven in het goede doen. Die mens genoeg zijn om dingen door kamers te gooien als ze tegen muren van onwil aanlopen en fel van leer trekken tegen wie dan ook om de onderste steen boven te krijgen als ze voelen dat ze tegengewerkt worden en er keihard gelogen wordt.

Het spijt me Pieter oprecht dat je dit allemaal op je bord krijgt. Keep the spirit ! Dan doen wij dat ook!

2 Comments

Zeg het maar !