Blog

Beste Willem Alexander

Laat ik beginnen met een hartelijke felicitatie ! 53 jaar ! Wat zal het een rustige verjaardag zijn nu alle festiviteiten zijn afgeblazen. Niet met de hele familie in de bus naar het prachtige Maastricht. Ik denk dat de prinsessen het allemaal niet zo erg vinden dat het dit jaar anders gaat. Lekker aantrekken wat ze willen, spelen met hun mobieltje. Geen publiekelijke gezeur over kleding en zo.

Gerda

Ik kan me namelijk voorstellen dat je als puber daar helemaal schijtziek van wordt. Wat je ook doet, er is altijd een Gerda die er een mening over heeft die er niet om liegt. Echt sommige mensen …. Als ik het goed begrepen heb kunnen we vandaag wel van beelden genieten vanuit uw woning. Dat zal me ook een afweging zijn geweest. Want wat doe je he ?

WC pot gooien

Een wedstrijdje wc pot gooien ? Koekhappen ? Een tuinconcert met de prinsessen op viool ? Koekjes bakken met Maxima ? Kleien met Beatrix ? Ik ben erg benieuwd. Zo tompouces halen en iets om mee te proosten om 16 uur ! We zijn er wel aan toe. Even ouderwetsse gezelligheid en kneuterigheid na al dat Corona nieuws de afgelopen weken. Dat wordt vast het nieuwe woord in de Dikke van Dale ; coronamoe.

Lang leve de Koning !

Ik hoop dat uw 53ste verjaardag een prachtige dag wordt voor iedereen. Hier wappert de vlag in elk geval. Nogmaals van harte gefeliciteerd !

Zeg het maar !

%d bloggers liken dit: