Bijna 25

Vandaag is een speciale dag die wij zelf regelmatig vergaten. Vandaag is het 24 jaar geleden dat wij om 10 uur s morgens in het gemeentehuis aanwezig waren om te trouwen. Weinig romantiek, wel allebei een nieuwe spijkerbroek. Marjon mee in de buggy.

We hadden het er weleens over … Wat we zouden doen als we 25 jaar getrouwd waren. Jij was stellig in wat je niet wilde. Geen feest. Voor dat geld ging je liever met de kinderen vakantie houden in een zonnig land. Samen op vliegvakantie en met de kinderen naar Zweden. Dat waren de 2 dingen die je graag wilde doen.

En terwijl andere stellen het fijn vonden om eens met zijn tweeën op pad te gaan bleef jij erbij dat als we gingen dat met zijn allen zou zijn. Want al was je veel weg, ons gezin en zeker de kinderen waren de dingen in het leven die voor jouw waarde hadden. Het belangrijkste.

Vooral dus geen gedoe, niet in de belangstelling staan, niet het middelpunt zijn. Hup in het vliegtuig en op naar de zon. Wisten wij veel dat we die 25 jaar niet zouden halen ? Soms is het maar goed dat je niet in de toekomst kan kijken. Samen naar Zweden hebben de kinderen geregeld.

Misschien kunnen we volgend jaar samen naar de zon, we gaan het zien. Er staat nog een stukje mokkagebak in de koelkast. Dat eet ik vandaag en proost ik in gedachten met jou. Op naar de 25 !

ik hou van je en ik mis je ….

One Comment

Zeg het maar !