Blauw vinkje please !

Op Ig heb je zo’n leuke functie dat mensen naar boven kunnen swipen en met 1 veeg op de plek terechtkomen waar jij graag wilt. Dat kan zijn op youtube waar je net een leuke video hebt geplaatst of op jouw site waar je net een waanzinnige leuke blog hebt geplaatst. Nu dacht ik dat je dat gewoon kon gebruiken als instagramgebruiker maar nee dat is dus niet zo. je hebt minimaal 10.000 volgers nodig. 10.000 ! Najah das onhaalbaar. Nu schijn je via een omweg ook zoiets voor elkaar te kunnen krijgen maar ik hou niet van omwegen.

Er is nog een mogelijkheid om deze functie te mogen gebruiken en dat is dat je verified user bent. Dan heb je zo’n prachtig blauw vinkje bij je naam. Nu kan iedereen dat heel simpel aanvragen maar je bent zomaar niet goedgekeurd. Je moet een bekendheid zijn (en dan niet alleen in je eigen straat), je moet wel een toonaangevende blog hebben ( als ik nu zeg dat gebruikte theezakjes echt heel goed zijn tegen blauwe wallen en jullie gaan allemaal massaal mijn advies opvolgen ; dat werk).

Maar hee niet geschoten is altijd mis dus ik diende gewoon een aanvraag in of ze me een blauw vinkje willen geven. Anders wordt het toch die omweg of ik moet mijn volgers klonen om zo aan voldoende volgers te komen.

Zeg het maar !