Bloed aan de muur

Massa = kassa is weer begonnen en mijn ergenismeter stond direct weer in het rood.

Manmanman wat een volk! Onze golddigger Nicole die toch een Mercedes wil omdat in de porsche geen kinderzitjes passen. Kind dat had ik je nog kunnen vertellen.

De auto staat al op marktplaats, net als de camper waar Peter speciaal zijn grote rijbewijs voor moest halen. Mochten jullie toe zijn aan een nieuw karretje …. Sla je slag!

De aftrap was deze keer dat Peter en Nicole de tropische zwembaden gingen controleren. Hatseflatsen ging niet lukken in de kleedkamer en de gele zwembroek van Peter voorkwam ook niet dat ie bijna verdronk.

Zittend in het restaurantgedeelte ging het gesprek over de nieuwe stoelen. Ze waren goed voor de beleving aldus Jut en Jul. Ze konden ze allemaal uitproberen want andere gasten waren er niet.

Hoogtepunt was voor Peter het moment dat ie de parkmanager het zwembad in pleurde. De humor ligt op straat mensen. In dit geval in het zwembad dus.

Even later; Peter en Mark in een golfkar achter 2 schoonmaaksters aan die hard fietsen. Want mensen die snel fietsen zijn niet te vertrouwen. Ik zit trouwens wat dat betreft goed want ik fiets niet.

En mocht iemand het idee hebben dat Mark zijn eigen teksten verzint …. Hij si gewoon een luie papegaai van zijn vader. Wat een ongelooflijk stuk ***** is dat !

Even voor de camera’s haantjesgedrag vertonen tegenover 2 Poolse dames die letterlijk de shit van anderen op mogen ruimen voor een habbekrats. Wat een zielige vertoning!

Peter die de hond van een ander voert tegen alle instructies in. Hij voert zichzelf ook goed trouwens want tot dusver werkt het plan van zijn persoonlijk diƫtist niet erg.

Nicole moet nog steeds zijn veters vastmaken omdat ie er zelf niet bij kan. En ze heeft al zo’n naar leven. Kopen ze een appartement, zit er bloed aan de muur!

Daar moeten natuurlijk direct schoonmakers voor worden aangerukt want stel je voor dat er iemand ziek wordt van dat spul.

Ze bedoelt eigelijk dat het niet uitmaakt of de poetsdames er ziek van worden zolang zij haar nagels er maar niet op hoeft te breken.

Ik kan zo slecht tegen mensen die totaal geen respect hebben voor anderen. Of dat nu personeel, een hond of moeder is.

En dat ontbreekt bij de hele familie Gillis. Dat laat maar weer zien dat klasse niet te koop is.

Volgende week een nieuwe aflevering ! Erger-tv van de bovenste plank. Hatseflats !