Blog

Bomen en bos

❤ (denk ik)

Ik vertelde al ergens hier over dressing your truth. Je bent een bepaald type en daar past dan weer bepaalde kleding bij. Het zal voor sommige mensen werken maar ik vind het niks. Moet ik een kanariegeel vest of zo aan omdat dat bij mijn DYT type past. Nee bedankt !

Maar dat er iets moet gebeuren aan mijn garderobe is wel duidelijk. En nog belangrijker; ik wil het ook. Jarenlang kon het me allemaal niks schelen en ging ik in een joggingbroek naar de winkel. Maar tijden veranderen en ik dus ook. 🙂 (Nee Jeannette nog steeds geen make-up).

Nu hoorde ik iets over een capsule garderobe. Dan schijn je 37 of 33 kledingstukken te hebben en daar kan je dan eindeloos mee combineren. Je hebt ook hierin allerlei stijlen. Nu dacht ik er te zijn met de term casual. Nou mooi niet!

Ik zie door het broekenbos de shirtbomen niet meer …. Dus mocht iemand van jullie een link hebben maar een goede website die het allemaal uitlegt in Jip en Janneke taal …

Zeg het maar !

%d bloggers liken dit: