Cirkel

De cijfers lopen op volgens een nieuwsbericht gisteren. Kuipers denkt dat de QR pas zeker tot het voorjaar 2022 moet blijven.

We moeten allemaal gevaccineerd worden. Want dan … Ik hoor in mijn omgeving weer veel gevallen van positieve testen. Klassen zitten weer thuis.

Er zijn hier en daar berichten dat chauffeurs óf gevaccineerd moeten zijn of een besmetting hebben doorstaan om naar Italië te kunnen. Je kan er gif op innemen dat andere landen gaan volgen.

Mensen worden op een sluwe manier voor keuzes gezet die invloed kunnen hebben op je loopbaan nadat het sociale leven al onder curatele is gezet.

De IC kan geen 400 patiënten aan zegt Gommers. De bedden zijn er misschien wel maar het personeel is weggelopen. Ze zijn moe. Moe van de onderwaardering en onderbetaling.

Ik denk dat we er rekening mee moeten gaan houden dat we straks weer persconferenties krijgen inclusief Irma. En Rutte en De Jonge met pictogrammen.

Ondertussen worstelen we met idioot hoge energieprijzen en boodschappen die steeds duurder worden. Hebben bedrijven een schreeuwend personeelstekort en is tanken inmiddels een rib uit ons lijf.

De wereld loopt vast. We zitten in een cirkel van negatieve dingen. En ik heb geen idee wat ik eraan kan doen om de boel vlot te trekken. Jullie wel ?

Zeg het maar !