Blog

Corona bestaat niet.

Het is een verzinsel van de grootmachten die ons onder de duim willen houden. Power to the people moet dood. Ze willen ons verplichten ons te laten te vaccineren zodat ze een chip ongemerkt kunnen inbrengen bij de bevolking om ze te kunnen volgen.

Dit en nog meer onzin valt te lezen op alle grote social media platforms. En er zijn organisaties zoals bijvoorbeeld Viruswaanzin, onder leiding van een dansleraar genaamd Willem Engel, die rechtzaak na rechtzaak aanspannen tegen de regering en bestuurders die bepalen wat we wel en niet mogen.

Viruswaanzin..De organisatie die niet schroomt om de overlijdensadvertentie van een jong meisje te misbruiken voor hun eigen achterlijke campagne.

Nee ik snap alle statistieken ook niet en in het dorp waar ik woon is er weinig tot niets aan de hand. De golf van maart en april staat echter nog wel steeds in mijn geheugen gegrift. De overvolle IC’s, elke dag om 14 uur de update, het leven wat plots bijna helemaal tot stilstand kwam.

Dat sommige mensen een dubbele agenda hebben, dat geloof ik direct. Al die mensen die bezig zijn met de ontwikkeling van een vaccin doen dat natuurlijk niet alleen om de mensheid te redden. Die denken ook : kassa ! En dat ons kent ons zorgt voor geldstromen bepaalde richtingen op .. Ja dat denk ik ook ! Zelfs in oorlogstijd regeerden de duit en de fluit de kluit en dat is nu niet anders.

Maar chips ingespoten, een samenzwering van alle landen om de macht bij de regeringen te leggen ? Kom op zeg ! Beetje boerenverstand blijven gebruiken ! Alle complotgekkies ; kom eens met keihard bewijs ipv onderbuikgevoelens en wazige theorieën.

Zeg het maar !

%d bloggers liken dit: