Blog

Dag 11 : niemandsland

Het was een dag vol plannen. Ochtendroutinelijstje afvinken (Voor wie wil weten wat dat is ; klik hier ), bananenbrood bakken, de bovenverdieping doen. ramen lappen ….

Uiteindelijk lukte een paar dingen wel maar het meeste bleef bij denken. Morgen nieuwe ronde, nieuwe kansen denk ik dan maar. Maar dat denk ik inmiddels al 2 weken. Op de een of andere manier krijg ik gewoon de boel even niet op de rail.

Ik voel me een beetje het mannetje op de tekening. Hangend tussen wat was en nog gaat komen. Ik weet niet hoe het bij jullie is maar het voelt alsof het al maanden duurt deze crisis. Dat de kinderen niet naar school mogen, de universiteit gesloten is.

Maanden geleden dat we gewoon boodschappen deden, een terrasje konden pakken en een cafetaria in konden lopen. Alsof we van 100 plots naar 0 gingen en de airbags het niet deden. Dat gevoel …..

Mentaal vraagt het nogal wat van mensen en ik merk dat ik dat verrekt lastig vind. Dus als iemand tips heeft om er toch een soort van feestje van te maken ; ik hoor het graag !

Zeg het maar !

%d bloggers liken dit: