Dat kan ik toch niet !

Er zijn zo van die dingen in het leven die je gewoon niet onder de knie krijgt. Ik heb bijvoorbeeld al eens gemeld dat ik geen veters kan strikken. Ik maak iets van een dubbele knoop met lussen maar de officiële manier heb ik nooit onder de knie gekregen. Ik kan ook niet schaatsen. Maar dan ook helemaal niet. Nog nachtmerries van de schaatswedstrijden op de lagere school waarbij ik dan maar op de slee moest … Ik ben blijkbaar niet zo atletisch want bij gym sprong ik ook niet over de bok maar er tegenaan. En dat niet 1 keer maar altijd …. De horror.

Je zou toch denken dat er een moment in je leven komt dat je denkt dat het is wat het is …. En dan ga je solliciteren op een baan als buschauffeur. Inmiddels halverwege de procedure (ik kan donderdag nog wel wat virtuele steun gebruiken mensen) en het is niet het rijden waar ik me zorgen over maak. Dat krijg ik wel onder de knie denk ik. En de routes dat gaat ook wel lukken. Maar …… hoe krijg ik in vredesnaam mijn haar enigszins representatief ? Ik ben echt een sukkel op dat gebied. Zoiets als op onderstaande foto moet toch niet zo ingewikkeld zijn zou je zeggen ….

Wat heb je daar nou voor nodig ? Kan toch niet zoveel zijn ! In elk geval haar (check), een föhn (check denk ik maar moet ik even aan dochter vragen) en dan stylingproducten. Hahahaha en daar beginnen de problemen. Welke dan ? Hebben jullie ooit weleens dat gangpad bekeken bij de Kruidvat. (of is het het ?) Daar staan werkelijk 486 producten die allemaal roepen “koop mij!”. Succes gegarandeerd en zo. Paars, groen, zwart. Met cijfers erop. En je moet dus blijkbaar minimaal 4 producten kopen want dat hoort. Geen idee waarom ! Volgens mij zijn er potjes waar gewoon stiekem behangersplaksel inzit maar dan met een trendy naam en bijpassende prijs. Joe.

Ik ga maar eens wat oefenen en misschien kan ik dan binnenkort melden dat ik dit ook kan !

2 Comments

  1. Corry

    Jet wat een verhaal😂. Ik zou je aanraden om even naar de kapper te gaan voor advies. Een gemakkelijk kapsel. Eventueel iets van versteviging er in. Succes!

  2. Tea van der Heide

    Hahaha. Ik kan het ook niet. En die producten, geen idee. Maar van alle verschillende producten die ik heb geprobeerd gaat mijn haar niet beter zitten én krijg ik vreselijke jeuk en dikke korsten op mijn hoofd. Makkelijk kapsel maar.
    Heel veel succes donderdag. Dit gaat je lukken hoor.💪

Zeg het maar !