De A van Apple en de wet

In Amsterdam was een gijzeling gaande. Een arme Engelsman Bulgaar werd uren onder schot gehouden door een of andere mafklapper die 200 miljoen in een crypto’s eiste. Kom je even binnen wandelen bij de Apple store en wordt er een automatisch vuurwapen op je gericht en leef je 5 uur in doodsangst.

Terwijl de politie letterlijk via de achterdeur een aantal mensen uit het gebouw haalden konden we via social media zien dat de gijzelnemer en gegijzelde in de winkel zaten.

Uiteindelijk eindigde de gijzeling omdat de gegijzelde kans zag het op een lopen te zetten terwijl de gewapende idioot een flesje water wilde pakken wat de politie hem toe liet komen via een robot.

En eindigde hij op het tramspoor, aangereden door de politie. De gijzelnemer dan. Wat een drama voor al die mensen die vast hebben gezeten. Je zou denken dat ieder weldenkend mens alleen maar blij is dat het zo is afgelopen.

Nou elk weldenkend mens wel maar daar zijn er niet zoveel meer van geloof ik. Ik weet niet wat er de laatste tijd in het water heeft gezeten maar er zijn echt mensen die denken dat dit te maken heeft met de eerste kamer die de spoedwet goedgekeurd heeft.

Afleidingsmanoeuvre! Complot ! Samenzwering ! Wat the f*ck ?! Dat kan toch geen mens serieus menen ? Wat lijkt het me lastig als je overal complotten ziet. Elke gebeurtenis koppelen aan Corona, de regering en het WEF. Lijkt me bijzonder vermoeiend …

Voer voor psychologen. Misschien moeten ze eens wat vaker een appeltje eten.

Zeg het maar !