De aanhouder wint toch ?

Soms zit het mee en soms niet. Kennen jullie dat ? Je zoekt al tijden (in mij geval letterlijk jaren) en je kan het maar niet vinden. En als je het dan eindelijk gevonden hebt. … Dan is het uitverkocht.

Dat laatste overkwam me vorig jaar. Ik zocht een pot met een kaarsenhouder erboven op. Nu schijnen die dingen maar amper buiten Denemarken te worden verkocht (in elk geval de uitvoering die ik wil)

Ik vond er 1 bij Fine Nordic maar helaas waren ze in december 2021 uitverkocht. Nu was ik gisteren heel vroeg wakker en bedacht dat ik misschien nu eens even moest kijken hoe het ermee stond. En voila op voorraad !

Ik wil deze gaan gebruiken in de adventtijd en ik wilde deze keer niet achter het net vissen dus ik bestelde er 1. Helemaal blij dat ik eens een keer geluk had ! Totdat ik 4 uur later een mail kreeg …

Uw betaling aan Fine Nordic via iDeal kon niet worden afgerond en het geld wordt weer teruggestort op uw rekening. Jeuh. Een storing van dit betaalplatform zorgt er voor dat ik nu dus nog steeds niet vol blijdschap de komst van de pakketbezorgers af kan wachten.

Geen idee hoe lang dat gaat duren … Je zou bijna denken dat iemand boven in de hemel mijn kerstaankopen aan het saboteren is. Maar hee het is nog geen kerst en ik probeer het gewoon weer zodra de 21 euro 85 weer in mijn bezit is.

En misschien gooi ik deze ook wel in mijn mandje dan. Dat zal ze leren , die anti-kerst-spirits. Want nu ik zo dichtbij ben gaat het gewoon lukken ! Maar balen is het wel … Jingle Bells all the way !

Zeg het maar !