De brief

Het was een poosje rustig maar afgelopen week viel ie dan toch op de mat. Een oproep om mijn 3e prik te halen tegen Corona.

De eerste 2 heb ik vol overtuiging gehaald. De samenleving mocht weer open als we allemaal ons lieten vaccineren immers. We deden het voor ons zelf maar ook voor die ander. En die eerste variant was ook best heftig.

In januari (net voor de booster) kreeg ik Corona. De milde variant. Ik voelde me een paar dagen lamlendig maar ik heb weleens griep gehad die zwaarder voelde. Niet alleen ik was ziek maar ook de jongens testten positief.

Hijvan18 rolde er makkelijk door, hijvan17 iets minder. De oudste had begin december al Corona gehad en moest haar verjaardag in quarantaine vieren.

Goed ik heb dus 2 prikken gehaald en als ik het goed begrepen is de bescherming inmiddels al gedaald naar 0. En nu dus de oproep voor de 3e. En ik weet het niet …

Ik ben geen wappie, ik geloof niet in complot theorieën die rondgaan. Maar mijn vertrouwen in de vaccins is inmiddels net zo hoog als de dekkingsgraad van de vaccinaties van vorig jaar. Nul.

Komt ook nog bij dat onze kinderen alleen nog mij hebben. Stel nou dat ik niet en dan … Of stel nou dat ik wel en dan ….

Hoe staan jullie hierin ? Ben je nog steeds overtuigd van het nut of was je dat al nooit ? Wat doe jij als er weer een brief op de mat valt ?

Wat is wijsheid ?

One Comment

  1. Corry

    Moeilijk he? Ik heb 2 vaccinaties en 1 booster gehad. Eind maart kwam de uitnodiging voor de 2de booster. Maar die heb ik niet gehaald, er was geen corona meer op dat moment en de prik werkt maar 3 maanden. Ik heb geen corona gehad maar was wel 3 dagen flink ziek van de booster. Ik ga na de zomer als de corona weer opleeft een nieuwe prik halen. Je kunt zonder afspraak ook een prik halen, ik zou dan naar Ureterp moeten.

Zeg het maar !