De dag voor …

Zaterdagmorgen …. De dag voor kerst. Volgens mij heb ik alles binnen en kan ik de dag-voor-kerst-winkel-stress overslaan. Wasverzachter is er namelijk altijd. En dat is het enige wat ik nog moet halen. Met een beetje geluk draait hier rond het middaguur weer een wasmachine vol handdoeken. E18 bleek de aankondiging van nog meer ellende (en ja ik weet wat de melding E18 betekent hoor) dus vandaag brengt BCC een nieuwe. Na een week niet wassen ook hard nodig want inmiddels is er sprake van Mount Washmore in de douche.

De dag voor kerst. Twee van de 3 musketiers liggen nog op 1 oor en nr 3 is rond de middag weer thuis. En na een jaar zoals het onze is dat het enige wat ik wil. Alle 3 thuis met kerst. Een mooier cadeau kan ik me niet wensen. Ik ga wat aanrommelen in de hut en misschien vanmiddag nog even aan de slag met mijn decemberalbum. Ik hoop dat jullie ook een mooie zaterdag voor de boeg hebben !

Zeg het maar !