Blog

De deur dicht.

Ik schreef een poos geleden al dat Hoge hakken. zere voeten waarschijnlijk een poos offline gaat. Vandaag schrijf ik voorlopig mijn laatste blog.

Bloggen is al jaren mijn ding. Ik heb geen planning, geen voorbereiding, ik ga zitten en typ een stukje. Soms zijn het persoonlijke dingen waarover ik mijn hart wil luchten (nooit mooier dan het is maar wel bijna altijd met een positieve insteek, een kwinkslag en zelfspot)

Tegenwoordig schrijf ik vaker over maatschappelijke dingen want er zijn heel veel dingen die spelen in ons land die mijn hart raken. De ellende waar onze boeren mee worstelen, de politiek die in mijn ogen totaal de weg kwijt is. De dingen die vroeger heel normaal waren en nu ter discussie staan.

En ik denk dat ik met al die stukjes wel een aantal mensen bereikt hebt. Dat ik soms harten geraakt hebt of op tenen heb gestaan. Soms was ik kort door de bocht en soms had ik het helemaal fout. Ook voor oprechte excuses is een blog een mooi medium.

Maar een website zoals deze kost geld. Niet veel maar mijn host moet ook een kantoor draaiende houden en personeel betalen. En hoe graag ik het ook zou willen, voor nu moet ik andere keuzes maken. Even heb ik nog gedacht aan een donatieknop op de site maar dat voelde niet goed. Dit is een huis, tuin en keuken blog en mijn hobby.

Ik ben een muts van middelbare leeftijd die voor haar plezier een stukje typt en er van houdt om te pielen met lay-outs, plannen te maken, recepten te delen en zo. Een donatieknop zou voelen als een soort bedelactie en daar is ie niet voor bedoeld.

Dus voor nu houdt het hier even op lieve mensen ; de deur gaat even dicht. Allemaal bedankt voor nu en hopelijk tot snel !

xxx Jet xxx

Zeg het maar !

%d bloggers liken dit: