De draadjes van Baudet

Maandagmorgen kwart voor 5. Net wakker en dan dit zien. Ik weet het niet hoor maar volgens mij hangen bij Baudet en consorten hier en daar wat draadjes los.

Wat zeg ik ? Er zit niet 1 meer vast. Het circuit is compleet vastgelopen. Hoe kom je nou op dit idee? De coronaperiode vergelijken met de 2e wereldoorlog.

De nuance is wel een beetje zoek bij de beroepsidioten. Ja ik vind dit ook geen fijne periode en ik mopper er wat af maar deze vergelijking ?

De vrijheidsbeperking die we nu beleven is toch duidelijk van een andere orde dan die in 1940-1945. Mijn buren zijn niet gedeporteerd en er ligt brood in de kast.

Bloembollen staan nog niet op het menu en we hebben nog steeds een parlement waar we ruimte geven aan mensen zoals Baudet.

Iedereen mag er zijn. En ja dat geeft ook zo zijn struggles maar bij mijn weten zijn er geen treinen vol mensen richting een gewisse dood gereden.

Is dit bedoeld als provocatie? Een “reclamestunt”? Willen ze in de picture ? Ik snap het gewoon niet. Misschien moet ik meer aan lavendelzakjes gaan ruiken …

We leven hier elke dag nog in vrijheid !

Zeg het maar !