Blog

De gitzwarte kant

Er circuleert een video op het web waarin Fred van Leer ongewild een hoofdrol speelt. Het schijnt nogal expliciet beeldmateriaal te zijn waarin nogal wat bloot voorkomt.

Blijkbaar is duidelijk te zien in de video dat Fred van Leer onder invloed is en zich niet echt bewust is van de camera. Ik denk dat we ons allemaal wel een situatie kunnen herinneren waarvan we achteraf denken ; gelukkig zijn er geen beelden ! In het geval van Fred van Leer waren die er helaas wel.

En of je nu Fred van Leer heet of Klaas de Vries …. Niemand wil zichzelf in een stiekem gemaakte naaktvideo terugzien via social media.

Het is ook wel duidelijk dat deze beelden zonder toestemming van Fred van Leer gedeeld zijn. De loser die de beelden heeft geplaatst had ongetwijfeld zijn redenen maar welke dat ook waren …… Ze zijn nooit goed genoeg.

Ziekenhuis

Ik las dat Fred van Leer vandaag opgenomen is in het ziekenhuis. Ik hoop dat alles goedkomt met en voor Fred en ik hoop dat de plaatser ter plekke doodvalt. Het effect van een dergelijke video heeft ongelooflijk veel impact op vele levens.

De verwoestende gitzwarte kant van social media. Het raakt me in het hart. Hoe slecht kunnen mensen zijn ? Hoe laag kan je zakken ? En waarom ? Chantage? Haat ? Aandachtsgeil ? Maar karma gaat degene vinden die dit op zijn geweten heeft. Wat mij betreft mag ie regelrecht onder de groene zoden ….

One Comment

  • Mieke

    Te erg dit.
    Loser die dit geplaatst heeft…..maar de grootste angst voor elke ouder die zijn kinderen in deze tijd opgroeien volgens mij.

Zeg het maar !

%d bloggers liken dit: