Blog

De grote jongens

Oké wie vindt het soms maar irritant ? En zit zich op te vreten achter het stuur op linkerbaan, onderweg naar de bouwmarkt, de supermarkt of het afhaalpunt van pakketjes? Geef maar toe ; wat een ellende die vrachtwagens. En al helemaal als ze inhalen ….

Op vrijdagmiddag drukte op de wegen want dan gaan veel naar huis na een week onderweg te zijn geweest. Ook de mannen die elke dag voor dag en dauw opstaan om de bouwmarkt en de supermarkt bevoorraden en ervoor zorgen dat jullie en onze pakketjes ons bereiken willen naar huis.

Of ze dan niet kunnen ophouden met die trage inhaalacties ? Vast wel ! Ze zijn niet roomser dan de Paus en natuurlijk lappen ze de verkeersregels soms aan hun laars. Het zijn net mensen.

Natuurlijk ben ik bevooroordeeld. We zijn een transportgezin. J is de hele week van huis en we kijken allemaal uit naar de vrijdag, de dag dat “ze” naar huis komen. We geven ze de ruimte bij de rotonde en op kruispunten om draai te maken, we laten het gas los als de grote jongens elkaar in gaan halen.

Geef ze de ruimte en tel eens tot 10 …

Zeg het maar !

%d bloggers liken dit: