De hunkhork

Boer zoekt vrouw trapte af vanavond. Yvon stapte in haar oldtimer met labradoodle hond om de opbrengst van de schrijf-nu-een-brief-aflevering mede te delen aan de deelnemers.

Het zal niemand verbazen dat Jouke de meeste brieven kreeg. De jonge aantrekkelijke boer uit Friesland met een tranentrekkkend verhaal over vaders met hersenbloedingen en zo stond wel garant daarvoor.

434 brieven kreeg ie. Das veel ! Het record staat nog steeds op naam van boer Tom die er maar liefst 1808 kreeg in 2014 maar dat was toen en nu is nu zullen we maar zeggen. Dus Jouke moest aan de slag.

Er waren dames die het wel een pluspunt leek om te vermelden dat ze ook best handig waren in de melkput en hun hand niet omdraaiden voor andere werkzaamheden op de boerderie. Er was er zelfs 1 die was veearts ! Een vrouwelijke veearts leek Yvon wel een pluspunt … En laten we eerlijk zijn ; de meeste kijkers ook.

En toen kwam de aap uit de mouw waarom onze Friese boer nog steeds vrijgezel is ! Hij is niet alleen boer maar ook nog lomp ook. De hunkhork in optima forma. Want Jouke houdt niet van vrouwelijke veeartsen. Die zijn namelijk ook altijd smerig.

Jouke houdt helemaal niet van vrouwen die weten wat de voor- en achterkant van een koe is. Joule wil wel zijn leven delen met een dame maar niet zijn werk. Wat zijn leven is, zijn passie.

Jouke’s moeder werkte niet mee op de boerderij en die traditie wilde Jouke graag voortzetten. Over vrijdenkende Friezen gesproken. Ik denk dat een aantal van de 424 dames die niet zijn uitgenodigd voor de speeddate spontaan een feestje zijn gaan vieren na het zien van deze aflevering.

Ik ben benieuwd naar de aflevering van volgende week. Ik kan niet wachten !

YOU MAY ALSO LIKE

Zeg het maar !