De middelvinger van Lientje1967

Gisteren deed Caroline vd Plas (Kamerlid voor BoerBurgerBeweging) een uitspraak over een eventuele fly by tijdens de F1 race op Zandvoort op 3 september.

Zo vond het niet kunnen omdat we middenin een stikstofcrisis zitten en de hoge rekening al gepresenteerd wordt aan de bevolking. Een fly by vond ze eigenlijk een middelvinger naar de inwoners van dit land. En ik dacht : huh ?

Die mannen en vrouwen moeten toch hun vlieguren halen en waarom zou dat nou niet tijdens de F1 mogen ? Ze vliegen dagelijks boven de Noordzee en gisteren hoorde ik hier ook een aantal overkomen.

Max op het circuit in een spannende strijd om het kampioenschap met Lewis Hamilton dit jaar. Het wordt hoe dan ook een spektakel die dag !

Wat is dan mooier om alle bezoekers en kijkers van de F1 eens te laten genieten van een mooie vliegactie ? Het duurt maar even, vliegen moeten ze toch zoals gezegd. En op zondag stoten ze echt niet meer troep uit dan op doordeweekse dagen lijkt me.

En je geeft de belastingbetaler een presentatie met het materieel wat gekocht en betaald is met oa de opbrengsten via onze heffingen.

Ik zou me meer zorgen maken over een eventueel verkeersinfarct met al die bezoekers en het materieel wat naar het circuit moet. Want zelfs zijn prinselijke hoogheid met al zijn bezit kan de wegen niet breder maken daar.

Wat mij betreft vliegen ze gewoon op 3 september over ! Go Max go !

Zeg het maar !