Doen !

Met alle ellende in de wereld zou je haast denken dat het leven iets is wat je moet ondergaan op het moment. Er is ook weinig positiefs te melden lijkt het wel. En toch moet je ook op zoek gaan en oog blijven houden voor de dingen met een gouden randje. Want het leven van de mensen in het oorlogsgebied wordt echt niet beter en oorlogen worden niet be-eindigd als we allemaal veranderen in doemdenkers.

Ja ik deel jullie zorgen over de stijgende energieprijzen en oh ik heb een mening over die oorlog, nog geen 2000 km van huis, en alle gevolgen. Ik tank ook met de pest in en schrik me de blubber in de winkel van de prijsstijgingen. Maar invloed heb ik er niet op dus heeft het weinig zin om me er nog drukker over te maken dan ik al doe.

Doe wat je kan doen om je steentje bij te dragen. Doneer spullen die je wilt en kunt missen, geef geld als je dat wilt. Maar vergeet niet om je geluksmomenten te zoeken als de zon lekker schijnt, je een vogeltje hoort zingen. Want niemand heeft er baat bij als we allemaal in een groot zwart gat zakken. Dat gunnen we een stelletje op macht beluste idioten toch niet ?

Love life !

Zeg het maar !