Een nieuw leven

Mijn grootste en belangrijkste taak zit er wel zo’n beetje op. Mijn functie van thuisblijfmoeder is opgeheven en ik ben nu de cateraar en de dame van de linnenkamer. Op zich niks mis mee maar het werpt wel de serieuze vraag op wat ik nu wil gaan doen.

Want dat cateren en wat wasjes draaien is helemaal oké maar niet bepaald uitdagend en avontuurlijk. Mensen die al langer meelezen weten dat deze vraag regelmatig terugkeert hier op mijn blog. Toen was het iets van later, als ze groot zijn ….

Wist ik veel dat ik maar 2 keer met mijn ogen hoefde te knipperen om op dit punt in mijn leven te belanden ? En nu ? Als we het objectief bekijken kan ik niet zoveel. In 2002 deed ik een opleiding tot sociaal werker. Ik vond het studeren en stage lopen geweldig ! De middelste werd geboren, de kinderopvang niet te betalen, geen sociaal vangnet dus ben ik gestopt.

Nog steeds een keuze waar ik 100 % achtersta maar dus geen diploma. Ergens zweeft nog een mavo diploma en ik heb ook de cursus beroepsgoederenvervoer voor derden over de weg met succes afgerond. Nou daar kom je niet zover mee tegenwoordig.

Vrijwilligerswerk is een optie. Of een opleiding in de zorg. Maar dan zoiets als de 4 elementen in Stroobos. Maar ik heb helemaal geen idee of ik daar geschikt voor ben …. Misschien moet ik gewoon een goede keukenmachine kopen en koekjes bakken ….

ik ga maar eens de wasmachine vullen ……

2 Comments

  1. Wim

    Mogge Jet, gewoon genieten…..geen optie? Hobby zoeken? Iets met natuur, fotografie, tuinen ontwerpen? Volgens mij ben jij crea genoeg….Suc6 iig!

Zeg het maar !