Blog

en ik haat het …

Vandaag is niet mijn dag. Ik slaap altijd slecht van zondag op maandag en met 3 uur 44 red ik het niet om de dag rond te breien. Helaas word ik niet echt fitter van de 2 uurtjes die ik nog even meepak nadat iedereen vertrokken is.

Ik wil van alles en er komt niks uit mijn handen. Frustratie all over the place. Ik wil douchen maar de badlakens zitten allemaal in de was. Ik heb werkelijk geen idee wat we moeten eten en ik kan maar geen moed vinden om boodschappen te doen. Ik open slaapkamerdeuren en trek ze direct weer dicht. Geen zin om de puberzooi op te ruimen.

De wasmachine piept dat de was klaar is maar het voelt als een mega klus om de boel over te gooien in de droger. De vaatwasser is al klaar maar geen zin om hem uit te pakken dus ik pak er gewoon elke keer een kopje uit als ik er 1 nodig heb.

Het is wederom een grijze saaie dag en mijn plan om erop uit te trekken met de camera komt niet verder dan het idee alleen. Ik zie de bladeren van de eikenbomen in de straat waaien en eigenlijk zou het een goed idee zijn als ik ze bij elkaar ging harken in de voortuin en in de bladkooi even verderop zou deponeren. Maar ja ….. geen zin.

Ik mopper op het weer, de hond, de maatschappij en nog wat andere dingen. En ik mopper op mezelf. Waarom pak je nu niet gewoon even door vraag ik aan mezelf. Ik antwoord : geen motivatie ! Het stemmetje in mijn hoofd fluistert dat ik geen zin hoef te hebben om iets te doen.

Vaak wint dat stemmetje het op zulke dagen maar vandaag even niet …. Ik pieker de dag door en creëer ter plekke nieuwe beren op nieuwe wegen. Morgen is het vast beter.

Zeg het maar !

%d bloggers liken dit: