Ergernis top 9

9. Klusjes die maar niet gebeuren. Echt er zijn mensen die in een half jaar een heel huis bouwen, hier hebben we al zoveel tijd nodig om de juiste pluggen in huis te krijgen waarmee we de beugel van de magnetron aan de holle muur kunnen hangen.

8. Holle wanden ! Dat het allemaal goedkoop moest en zo toen deze woningen werden gebouwd snap ik maar was er nou niet ergens een potje geld om een fatsoenlijke tussenmuur te plaatsen waar je gewoon iets aan kan hangen? Wat een ellende. Zie punt 9.

7. De pluggenwand bij de bouwmarkt. Man wat een soorten ! Kan dat nou niet simpeler ? Zo raak je toch het spoor kwijt. Grijs, geel, groen, steen, hout, gasbeton. Met en zonder weet ik veel.

6. Personeel wat ook geen idee heeft welke plug je moet hebben en er maar wat in rond zwamt. Of uitgebreid de gebruiksaanwijzing gaat lezen terwijl je net verteld hebt dat er op het zakje/bakje niks vermeld staat over holle wanden. Tenminste dat denk je want het zijn Heule kleine lettertjes. Zie punt 8.

5. Verpakkingen van pluggen. Eenmaal open krijg je ze niet meer dicht. Lekker dan als je voor de derde keer de verkeerde hebt meegekregen van de medewerker die ook het dat kleine lettertype op dat zakje niet kon lezen maar deed net alsof. Zie punt 6.

4. Losse pluggen. Vijf soorten en God mag weten waar ze voor zijn. Zakjes weg. Wat moet je daar nou mee ??? Weggooien zou een optie zijn als je niet een man had die alles wil bewaren. Ook pluggen zonder zakje.

3. Mannen met 3 boormachines in 4 verschillende bakken met allemaal andere boorkrukjes. Oh en 3 kapotte boormachines die we ook moeten bewaren omdat …. Ja geen idee waarom maar het moet wel. In de garage. Dat dan weer wel …

2. Overvolle garages met 80 % spullen die wat mij betreft naar de stort kunnen. Je nek breken over 2 stokoude hogedrukreinigers om bij de kast te komen waar de boormachines liggen. Waarna je er achter komt dat dat de kapotte exemplaren zijn. De goede ligt in de kast boven op de slaapkamer.

1. Magnetrons die aan de muur moeten !

Zeg het maar !