Fietsen Mark !

Het was 1 keer te vaak dat je geheugen je in de steek liet. Het was 1 keer te vaak dat je dacht dat het wel weer zou lukken : je eruit kletsen.

Van alle Kamerleden koos je Omtzigt om weg te promoveren. De man die zich een slag in de rondte werkte voor de slachtoffers van de toeslagenaffaire.

De man die in Malta onderzoek deed, de man die zich vastbeet in de gebeurtenis met de MH17. Ook de man die persoonlijk bij je kwam melden dat er een aanbod lag om heel veel vaccins als eerste te krijgen na investering van 10 miljoen. Maar je liet de vogel ontsnappen.

Je wilde hem kwijt en dacht dat dat mooi zou lukken tijdens de gesprekken met de verkenners. Die waren immers toch vertrouwelijk. En de dames waren je vast goedgezind.

En toen donderde je kaartenhuis in elkaar. Je loog dat het gedrukt stond. Niet 1 keer maar meermaals. En toen het net zich sloot kreeg je beroerde geheugen de schuld.

Je overleefde ternauwernood een motie van wantrouwen maar de motie van afkeuring werd aangenomen. En nu heeft de Christen Unie verklaard dat ze niet meer met jou in zee willen. Volgens Segers is er iets geknapt.

Dijkhof zag de bui al hangen en besloot geen deel meer uit te maken van het politieke spel. Hij omschreef mooi wat voor slangenkuil Den Haag is.

Ik heb nieuws voor je Mark. Niet alleen bij Segers is er wat geknapt. Bij het merendeel van de Nederlanders is de maat vol. We willen je niet meer. Ga. Hou de eer aan jezelf en fiets. Fiets weg naar een leuke baan in Brussel of zo.

Nu het stof is neergedaald zie je toch ook dat dit niet meer te redden is …

Hou in godsnaam de eer aan jezelf en trap zo hard je kan. Zoals Caroline vd Plas van BBB al zei ; verlos ons uit ons lijden !

Zeg het maar !