Blog

Flikker toch op !

Vandaag werd bekend dat het OM de agenten moet vervolgen die oktober 2107 Michael P arresteerden op verdenking van ontvoering of erger van Anne Faber. Dat het veel erger was dan ontvoering bleek na zijn aanhouding. Hij had Anne verkracht, vermoord en begraven. Michael P was en is een doorgeslagen idioot die veroordeeld is tot 28 jaar gevangenisstraf,

Bij de aanhouding was er een sterk vermoeden dat Michael P wist waar Anne was en dat de kans dat ze nog in leven was miniem was maar niet uitgesloten kon worden. Blijkbaar hebben de agenten nogal wat kracht gebruikt om Michael tot een bekentenis te dwingen.

En Michael P vindt dat so not done. En het Gerechtshof in Amsterdam vindt dat het onderzocht moet worden hoe Michael P aan een gebroken schouder kwam …. En wettelijk gezien zal het allemaal kloppen …. Iedereen heeft rechten in Nederland en iedereen is gelijk.

Maar persoonlijk vind ik dat ze hem hadden mogen slopen. Op zijn knieën over de keien, met het gebit op de stoeprand. Beesten zoals Michael P hebben geen recht van spreken. Flikker op met je rechten !

De angst die Anne heeft moeten doorstaan, het verdriet van de mensen die achterbleven, dat heeft dat beest op zijn geweten en nu zeuren over een gebroken schouder. Ze hadden zijn nek moet breken. Na al zijn ledematen.

Ook de familie van Anne vindt er iets van …

“Het voelt niet goed dat de mensen die Anne hebben proberen te redden, nu vervolgd worden”, zegt Hans Faber, de oom van Anne. “Als je teruggaat naar de situatie was er een mogelijkheid dat Anne nog in leven was. De grenzen worden dan opgezocht om haar te vinden.”
“Wij zijn ook door hekken gegaan en hebben dingen gedaan die volgens het wetboek niet mogen. Laat ze ons ook maar vervolgen. Wij zijn bereid de gevangenis in te gaan, in plaats van de leden van het arrestatieteam die vervolgd worden. Wij willen hen een steun in de rug geven.”

I rest my case ….

Zeg het maar !

%d bloggers liken dit: