Fm frequentie

Het grote project kamer en keuken loopt ten einde en het is zoveel mooier geworden dan ik ooit had kunnen denken. Wat begon met “misschien moeten we eens het plafond sauzen” eindigde met een prachtige benedenverdieping.

De afgelopen weken hebben zoveel mensen afgestemd op de fm frequentie ! Mensen die er 1 april bij waren zullen begrijpen wat ik bedoel. Voor de mensen die het niks zegt : fm staat in dit geval niet voor de radioband maar voor familie Mattiesing. Wat hebben veel mensen ons geholpen. Met raad, daad en troostende schouder. Verven, sauzen, timmeren, laminaat leggen, de tuin en dan vergeet ik vast ook nog wel wat.

Ik heb niet genoeg woorden om jullie duidelijk te maken hoeveel dat voor ons heeft betekend. Ik weet zeker dat Jan het ook allemaal prachtig zou hebben gevonden. Lieve lieve mensen : DANK JULLIE WEL !!!

En voor de 3 musketiers ; ik ben zo ongelofelijk trots op wat jullie doen en op wie jullie zijn ! Ik hou van jullie ! ❤️

One Comment

  1. Corry

    Wat top dat je zoveel hulp hebt gehad! Het kan je zoveel rust geven als je huis netjes is. En vergeet jezelf niet, jij bent ook een topper, zo goed als je alles op- en aanpakt😘

Zeg het maar !