Blog

Foto7daagse #stayathome

Vanmorgen vond ik in mijn mailbox de aankondiging van deze leuke challenge. Mischa de Muynk van HeelHollandFotografeert zorgde voor deze aangename verrassing op de vroege maandagmorgen.

Vandaag het thema : thuis !

Wat is thuis voor jou ? Wat maakt een huis een Thuis ? Vooral in deze tijd dat we veroordeeld zijn tot veel binnenshuis verblijven met zijn allen kan het lastig zijn om je ontspanning te vinden ….

Ik ben met deze deken begonnen om iets te doen te hebben. Niet te ingewikkeld ; gewoon de blanketsteek (mocht je willen weten hoe je dat doet ; klik hier !), rechttoe, rechtaan. Bolletjes goedkope wol, een fijne haaknaald die ik al had en ik kon beginnen.

Nu sta ik over het algemeen bekend als degene die met veel projecten begint maar meestal voor de finish strandt. Meestal slaat de verveling toe of is het materiaal wat ik gebruik niet meer leverbaar. Maar zolang je de reis al als doel ziet en niet het eindproduct is dat niet erg vind ik ….

Deze keer gaat het eigenlijk als een speer en lijkt het er zelfs op dat ik deze wel af ga maken. Mijn Coronadeken. Thuis gehaakt tijdens een periode waarin we ons allemaal realiseren dat niks vanzelfsprekend is.

Zeg het maar !

%d bloggers liken dit: