Blog

Gelukkig niet mijn schoenen

Vanavond is er weer een persconferentie over de maatregelen ivm het Coronavirus. Er gaan stemmen op om een aantal dingen te versoepelen . Er zijn ook mensen faliekant tegen.

Wat ben ik blij dat ik niet in de schoenen sta van beleidsmakers. Ik zou het echt niet weten. Ik hoop voor alle mensen die nu noodgedwongen hun zaak dicht moeten houden, mensen die uit de startblokken willen met hun seizoenshandel en dat noodgedwongen uit moeten stellen dat er goed nieuws komt !

Voor de kappers (en speciaal voor de onze Kapsalon Kreatief), voor de startende ondernemer zoals DG beautysalon (Voor jou draaien de duimen extra hard Daan !), voor Hilde die zo graag los wil met het lekkerste ijs van Terschelling ( allemaal naar de IJszee straks !)

Maar aan de andere kant vind ik het ook best eng allemaal. Krijgen we straks niet te maken met een nog grotere uitbraak van dat klote-virus ? Wat gaat dat dan doen met onze samenleving ? Wat is wijsheid ? Ik weet het niet.

Zeg het maar !

%d bloggers liken dit: